TR Tipi SAYACA2: Adil ve Eğlenceli Oyun Deneyimi Sunan TR Tipi Emek Server

SAYACA2
Server Adı
Web Sitesi
Server Web Sitesi
1
Başlangıç
99
Bitiş
16 Haz 2023
Açılış Tarihi

meric

Administrator
SAYACA2, genel olarak çeşitli oyun özellikleri sunmaktadır. Emek server yapısı, çevrimdışı pazar sistemi, dolunay ve KDP düşürme gibi detaylar, oyunculara çeşitli etkinlik ve deneyimler sunmayı amaçlamaktadır. Ayrıca, P2W (Pay to Win) karşıtı sistemlerle, oyuncuların oyun içinde kazanç elde etmeleri ve deneyimlerini daha adil bir şekilde paylaşmalarına odaklanılmış gibi görünmektedir. Tecrübeli bir yönetim kadrosu ve TL ödüllü turnuvalar ise sunucunun profesyonel bir yönetim ve rekabetçi bir ortam sağlamaya çalıştığını göstermektedir.
  1. Genel Sistemler:
    • Genel sistemler arasında çevrimdışı pazar ve ticaret camı bulunmaktadır.
  2. Eventlar:
    • Oyunculara çeşitli etkinlikler sunulmaktadır. Bazı örnek eventlar şunlardır:
      • Futbol Topu: Belirli bir süre içinde oyuncular arasında futbol oyunu düzenlenir.
      • OxBalık Etkinliği: Belirli bir süre içinde oyuncular arasında balık avlama etkinliği düzenlenir.
      • Ay Işığı: Ay ışığı temasına dayalı bir etkinlik.
      • Üç Yol Savaşı: Oyuncular arasında üçlü bir savaş etkinliği.
      • Kale Savaşı: Oyuncuların kale savaşlarına katılabilecekleri bir etkinlik.
      • At Yarışı: Oyuncular arasında at yarışı düzenlenir.
      • Sayı Tahmin: Belirli bir sayıyı tahmin etme etkinliği.
  3. 1-99 Emek Server Yapısı:
    • Oyun, 1-99 emek server yapısına sahiptir.
    • Genel olarak, oyun içindeki zorluk ve ilerleme sistemleri emek server prensiplerine uygun olarak tasarlanmıştır.
  4. Genel Özellikler:
    • Dolunay ve KDP Düşürmeli: Belirli koşullar altında dolunay ve KDP düşme özellikleri aktif.
    • G. Ticaret Aynası Sistemi: Global ticaret aynası sistemi mevcut.
    • Tılsım, Simya, Kuşak Yok!: Oyun içinde tılsım, simya ve kuşak gibi özellikler bulunmamaktadır.
    • Patron ve Zindan Takip Sistemi: Oyuncular, patron ve zindanları takip edebilirler.
    • Günlük Düzenli Etkinlikler: Günlük planlı etkinlikler sunularak oyunculara çeşitli aktiviteler sağlanır.
    • Gelişmiş Zindan Arayüzleri: Zindanlara giriş ve takip için kullanıcı dostu arayüzler sunulur.
    • Zindanlara Geri Dönüş Sistemi: Zindanlardan çıkış ve geri dönüş süreçleri kolaylaştırılmıştır.
    • P2W Karşıtı Sistemler: Oyun içinde oyuncuların gerçek para harcamalarını avantajlı hale getiren özelliklere karşı bir duruş benimsenmiştir.
    • Tecrübeli Yönetim Kadrosu: Oyunun yönetim ekibi, deneyimli ve profesyonel kişilerden oluşmaktadır.
    • TL Ödüllü Turnuvalar: Oyunculara Türk Lirası cinsinden ödüller verilen turnuvalar düzenlenmektedir.
Bu detaylar, SAYACA2 sunucusunun temel özelliklerini kapsamaktadır ve oyunculara çeşitli etkinlikler, deneyimler ve adil bir oyun ortamı sunmayı hedeflediğini göstermektedir.

Sistemler

1. K Envanter
  2. Kişi Engelleme Sistemi
  3. Oto Eşya Toplama Sistemi
  4. Hızlı PM ve Arkadaş Ekleme
  5. Çift CH Ejderha Odası
  6. Toplu Ruh Taşı Okuma
  7. Biyolog Sistemi
  8. Lonca Savaşları Geçmişi Sistemi
  9. Lonca Savaş Davet Ekranı
  10. Pazar ve Ticaret Geçmişi Sistemi
  11. Boss Takip Sistemi