meric
Administrator
Kripton2, Metin2'nin özgün atmosferini 65-250 arası orta emek yapısıyla buluşturuyor. Simya ve kuşak sistemlerinin olmadığı, uzaktan ticaret ve NPC yönetiminin kolaylığına sahip bu server, oyunculara gerçek bir oyun deneyimi sunuyor. Karakter ve item kilitleme sistemi, zar aktif ve item yansıtma gibi özel özelliklerle dolu Kripton2, yeni bosslar, haritalar ve görevlerle sürekli yenilenen bir dünya sunuyor. Bireysel boss sistemleri ve gelişmiş oyun deneyimiyle Kripton2, heyecan dolu bir serüvene davet ediyor. Oyunun kalbine bir adım daha yaklaşmak için hemen katılın!
Öne Çıkanlar:
Öne Çıkanlar:
- Simya ve Kuşak Sistemi Yok: Saf farm deneyimi için gereksiz sistemlere veda edin.
- Lycan Yok: Kripton2, sadece temel karakterleri içeriyor.
- Çevrimdışı Pazar ve Uzaktan NPC/Ticaret Sistemi: Oyunu istediğiniz yerde yönetin ve ticaretinizi kolayca halledin.
- Karakter ve İtem Kilitleme Sistemi: Güvenli bir oyun ortamı için gelişmiş güvenlik önlemleri.
- Zar Aktif ve İtem Yansıtma Sistemi: Oyun içi etkileşim ve heyecanı artıran özel sistemler.
- Grup Kutsama Sistemi: Birlikte oynadığınız arkadaşlarınıza özel avantajlar.
- Skiller Perfect Başlar: Oyununuzu istediğiniz gibi şekillendirin.
- Zırh & Silah 4. Soket Sistemi: Eşyalarınıza ekstra güç katın.
- Yeni Bosslar, Maplar ve Görevler: Kripton2, özel içerikleriyle sizi sürükleyici bir dünyaya davet ediyor.
- Bireysel Boss Sistemleri ve Gelişmiş Oyun Deneyimi: Kendi stratejilerinizi oluşturun ve gerçek bir rekabetin tadını çıkarın.
Sistemler
- K Envanter
- Kişi Engelleme Sistemi
- Oto Eşya Toplama Sistemi
- Güçlü Binek Sistemi
- Kostüm ve Pet Sistemi
- Çift CH Ejderha Odası
- Biyolog Sistemi
- Lonca Savaşları Geçmişi Sistemi
- Zindan Takip Sistemi
- İtem Önizleme Sistemi
- Üretim Sistemi