meric
Administrator
- Fusya2, Metin2 severlere benzersiz bir oyun deneyimi sunuyor. 65-250 seviye aralığı, 14 zırh ve 15 silah dönüşümü ile karakterleri özelleştirme şansı tanırken, K envanter, sandık aynası ve uzaktan market gibi gelişmiş sistemler oyunculara kolaylık sağlıyor. Lonca ve grup kutsama sistemleri, 20 yeni boss ile birleşerek heyecan dolu savaşlar sunarken, offline pazar, ticaret camı ve ünvan sistemi ekonomiyi canlandırıyor. Hızlı hesap kayıt sistemi ve ortalama fiyat penceresi, oyunculara sorunsuz bir oyun başlangıcı sunarken, yanında gezen binek, kostüm gizleme ve toplu sil-sat gibi detaylar da oyun deneyimini zenginleştiriyor. Fusya2, özgün sistemleri ve geniş içeriğiyle Metin2 dünyasına farklı bir soluk getiriyor."
- Seviye Aralığı: 65-250 seviye aralığı ile uzun soluklu bir oyun deneyimi.
- Dönüşüm Sistemleri: 14 zırh ve 15 silah dönüşümü ile karakter özelleştirme imkanı.
- Envanter Sistemleri: K envanter, sandık aynası, uzaktan market gibi gelişmiş özellikler.
- Lonca ve Grup Sistemleri: Grup kutsama sistemi, tek kat bos savaşları ve yeni harita seçenekleri.
- Ekonomi ve Ticaret: Offline pazar, ticaret camı, ünvan sistemi, ortalama fiyat penceresi.
- Boss ve Görev Sistemleri: 20 yeni boss, biyolog görevleri ile zengin bir oyun içeriği.
- Kayıt ve Oyun Seçenekleri: Hızlı hesap kayıt sistemi, gelişmiş oyun seçenekleri.
- Özel Sistemler: 4 taş sistemi, won sistemi, kuşak sistemi, kanat sistemi.
- Binek ve Kostüm Sistemleri: Yanında gezen binek, kostüm gizleme sistemi.
- Toplu Silme ve Haritalar: Toplu sil-sat sistemi, 6 yeni harita ve lonca vs. mapları.
Sistemler
- K Envanter
- Kişi Engelleme Sistemi
- Çevrimdışı Pazar!
- Hızlı PM ve Arkadaş Ekleme
- Pazar ve Ticaret Geçmişi Sistemi
- Ticaret Ekranı
- Bot Kontrol Sistemi
- Hile Koruması