Taze Erzak görevinde anlayamadığım şeyler yaşıyorum yardım lazım.

meric

Administrator
Taze Erzak görevinde, 20 tane Işıltılı Kaplan elde etmem gerikiyordu, ettim ama getirdiklerimi saymıyor ve tekrar toplamam gerekiyor yardım lazım.

Çözüm
Taze Erzak görevinde, 20 tane Işıltılı Kaplan elde etmem gerikiyordu, ettim ama getirdiklerimi saymıyor ve tekrar toplamam gerekiyor yardım lazım.
  • Yüzbaşı ya git
  • Satıcı ya git
  • Yüzbaşı ya dön
  • 22px-Schimmerndes Tigerfell.png
    Işıltılı Kaplan Postux20 elde edene kadar Lanetli Beyaz Kaplan öldür.
  • Yang Shin e dön ve ödülünü al.
  • Not: Işıltılı Kaplan Postlarının bir kısmının depoda tutulup, kalan kısmın Yang Shin'e götürülmesi halinde, NPC sadece envanterdeki Postları var sayar ve depoda kalan postları tekrar düşürmenizi ister. Depodakileri getirseniz dahi, siz düşürmemişsiniz gibi kabul ettiğinden, tekrar kesip düşürmeniz gerekir.
daha fazla detay için...
  • Yüzbaşı ya git
  • Satıcı ya git
  • Yüzbaşı ya dön
  • 22px-Schimmerndes Tigerfell.png
    Işıltılı Kaplan Postux20 elde edene kadar Lanetli Beyaz Kaplan öldür.
  • Yang Shin e dön ve ödülünü al.
  • Not: Işıltılı Kaplan Postlarının bir kısmının depoda tutulup, kalan kısmın Yang Shin'e götürülmesi halinde, NPC sadece envanterdeki Postları var sayar ve depoda kalan postları tekrar düşürmenizi ister. Depodakileri getirseniz dahi, siz düşürmemişsiniz gibi kabul ettiğinden, tekrar kesip düşürmeniz gerekir.
daha fazla detay için linke tıklayın.
https://www.metin2pvp.com.tr/konu/taze-erzak-gorevi-54-level.394/

Çözüm
Geri