Emek SancakMt2: 2008-2010 Metin2'sinin Nostaljik Deneyimi, Özel Sistemlerle!

Sancak2
Server Adı
Web Sitesi
Server Web Sitesi
1
Başlangıç
99
Bitiş
5 May 2023
Açılış Tarihi
Discord
Discord Davet Bağlantısı

meric

Administrator
SancakMt2, 2008-2010 yıllarının özlenen Metin2 yapısını temel alan bir özel server gibi görünmektedir. Aşağıda sunulan özellikler ve sistemler, oyunun genel yapısı ve oynanış deneyimi hakkında daha fazla bilgi sağlamaktadır:

1. Genel Sistemler:
    • Çevrimdışı Pazar Ticaret Camı: Oyuncuların çevrimdışıyken ticaret yapabilmelerini sağlayan bir sistem.
  2. Diğer Özellikler:
    • Efsun Botu: Karakter efsunlamak için kullanılan otomatik bir sistem.
  3. Eventlar:
    • Futbol Topu ve OxBalık Etkinliği: Oyuncular arasında yapılan futbol topu etkinlikleri ve balık avı gibi özel etkinlikler.
    • Ay Işığı: Belirli bir zaman diliminde ortaya çıkan ay ışığı etkinliği.
    • 1-99 HARD EMEK: Zorlu emek gerektiren bir seviyeleme sistemi.
  4. İtem ve Karakter Legal Satış:
    • Oyunda yer alan eşyaların ve karakterlerin yasal olarak satılmasına odaklanan bir sistem.
  5. Özel İtem Kısıtlamaları:
    • Kostüm Yok: Karakterlerin giyimini değiştiren kostüm öğeleri bulunmamaktadır.
    • Pet ve Binek Efsunlama Yok: Pet ve bineklerin efsunlanamadığı bir sistem.
    • Lycan, Kuşak, Ünvan Binbir Çeşit Pet Binek Yok: Oyun içinde belirli özel öğelerin eksik olduğu bir deneyim.
  6. Eski Petler ve Binekler:
    • Hasret duyulan eski Metin2 yapısını koruyan, eski petlerin ve bineklerin bulunduğu bir sistem.
  7. Toplam Ödül Havuzu:
    • Oyuncular arasında rekabeti teşvik eden ve toplamda 100.000TL değerinde ödül havuzuna sahip bir sistem.
  8. Gelişmiş Sistemler:
    • Gelişmiş K Envanter Sistemi: Karakter envanterini düzenlemek için geliştirilmiş bir sistem.
    • Offline Shop & Ticaret Log Sistemi: Çevrimdışıyken dükkan açma ve ticaret geçmişi tutma özelliği.
    • Yeni Güncel Uzaktan Biyolog Sistemi: Biyolog sistemini geliştiren bir yapı.
    • Hızlı Kanal Değiştirme Sistemi: Oyuncuların hızlı bir şekilde oyun kanalları arasında geçiş yapmalarını sağlayan bir sistem.
    • Yeni Event Sistemi: Yeni ve özel etkinlikleri içeren bir sistem.
Bu özellikler, SancakMt2'nin genel yapısını ve sunduğu özel deneyimi tanımlamaktadır. Oyunun amacı, eski Metin2 deneyimini korurken oyunculara yeni ve heyecan verici içerikler sunmaktır.

Sistemler

1. K Envanter
  2. Kişi Engelleme Sistemi
  3. Oto Eşya Toplama Sistemi
  4. Çevrimdışı Pazar!
  5. Kostüm ve Pet Sistemi
  6. Engelsiz Örümcek Zindanı
  7. Catacomb Geri Dönüş Sistemi
  8. Lonca Savaşı Çit Sistemi
  9. Lonca Savaş Davet Ekranı
  10. Sandık Aynası Sistemi
  11. İtem Önizleme Sistemi