E emirhan Administrator Katılım 24 Ara 2023 Mesajlar 297 Çözümler 67 Tepkime puanı 2 Puanları 18 10 Ocak 2024 #1 fosil gözyaşı ve obsidyen istiyor ama nereden bulabilirim bilmiyorum Son düzenleme: 10 Ocak 2024
Çözüm meric 10 Ocak 2024 emirhan' Alıntı: fosil gözyaşı ve obsidyen istiyor ama nereden bulabilirim bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Mağranın içi görevinde fosil göz yaşı ve obsidyen bulabilmek için aşşağıda belirtilenleri yapabilirsiniz. Fosil Gözyaşı: Doyyumhwan a gidip işaretli yerlerden toplayabilirsiniz. Obsidyen: Doyyumhwan daki Alev leri öldürerek elde edebilirsiniz. Görev hakkında daha fazla bilgi alabilmek için buraya tıklayabilirsiniz.
emirhan' Alıntı: fosil gözyaşı ve obsidyen istiyor ama nereden bulabilirim bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Mağranın içi görevinde fosil göz yaşı ve obsidyen bulabilmek için aşşağıda belirtilenleri yapabilirsiniz. Fosil Gözyaşı: Doyyumhwan a gidip işaretli yerlerden toplayabilirsiniz. Obsidyen: Doyyumhwan daki Alev leri öldürerek elde edebilirsiniz. Görev hakkında daha fazla bilgi alabilmek için buraya tıklayabilirsiniz.
meric Administrator Katılım 24 Ara 2023 Mesajlar 637 Çözümler 57 Tepkime puanı 5 Puanları 18 10 Ocak 2024 #2 emirhan' Alıntı: fosil gözyaşı ve obsidyen istiyor ama nereden bulabilirim bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Mağranın içi görevinde fosil göz yaşı ve obsidyen bulabilmek için aşşağıda belirtilenleri yapabilirsiniz. Fosil Gözyaşı: Doyyumhwan a gidip işaretli yerlerden toplayabilirsiniz. Obsidyen: Doyyumhwan daki Alev leri öldürerek elde edebilirsiniz. Görev hakkında daha fazla bilgi alabilmek için buraya tıklayabilirsiniz. Oyla 0 Downvote Çözüm
emirhan' Alıntı: fosil gözyaşı ve obsidyen istiyor ama nereden bulabilirim bilmiyorum Genişletmek için tıkla ... Mağranın içi görevinde fosil göz yaşı ve obsidyen bulabilmek için aşşağıda belirtilenleri yapabilirsiniz. Fosil Gözyaşı: Doyyumhwan a gidip işaretli yerlerden toplayabilirsiniz. Obsidyen: Doyyumhwan daki Alev leri öldürerek elde edebilirsiniz. Görev hakkında daha fazla bilgi alabilmek için buraya tıklayabilirsiniz.