meric Administrator Katılım 24 Ara 2023 Mesajlar 637 Çözümler 57 Tepkime puanı 5 Puanları 18 9 Ocak 2024 #1 görevde Seon-Hae den Tanrıça Gözyaşları nı aldım ve işaretli noktaya gitmem söylendi, işaretli noktanın tam konumu hakkında bilgi verebilrmisiniz ?
görevde Seon-Hae den Tanrıça Gözyaşları nı aldım ve işaretli noktaya gitmem söylendi, işaretli noktanın tam konumu hakkında bilgi verebilrmisiniz ?
Çözüm E E emirhan 10 Ocak 2024 meric' Alıntı: görevde Seon-Hae den Tanrıça Gözyaşları nı aldım ve işaretli noktaya gitmem söylendi, işaretli noktanın tam konumu hakkında bilgi verebilrmisiniz ? Genişletmek için tıkla ... Seon-Hae ye git. Doyyumhwan a git ve işaretli yerlerden 7 Fosil Gözyaşı topla. Doyyumhwan daki Alev leri öldürerek 4 Obsidyen topla. Topladığın bu eşyaları Seon-Hae ye verdiğinde Tanrıça Gözyaşları(Baljit-Elvedinin Gözyaşı) nı verecek. Kızıl Orman a git ve işaretli noktayı ara. İşaretli noktaya...
meric' Alıntı: görevde Seon-Hae den Tanrıça Gözyaşları nı aldım ve işaretli noktaya gitmem söylendi, işaretli noktanın tam konumu hakkında bilgi verebilrmisiniz ? Genişletmek için tıkla ... Seon-Hae ye git. Doyyumhwan a git ve işaretli yerlerden 7 Fosil Gözyaşı topla. Doyyumhwan daki Alev leri öldürerek 4 Obsidyen topla. Topladığın bu eşyaları Seon-Hae ye verdiğinde Tanrıça Gözyaşları(Baljit-Elvedinin Gözyaşı) nı verecek. Kızıl Orman a git ve işaretli noktayı ara. İşaretli noktaya...
E emirhan Administrator Katılım 24 Ara 2023 Mesajlar 297 Çözümler 67 Tepkime puanı 2 Puanları 18 10 Ocak 2024 #2 meric' Alıntı: görevde Seon-Hae den Tanrıça Gözyaşları nı aldım ve işaretli noktaya gitmem söylendi, işaretli noktanın tam konumu hakkında bilgi verebilrmisiniz ? Genişletmek için tıkla ... Seon-Hae ye git. Doyyumhwan a git ve işaretli yerlerden 7 Fosil Gözyaşı topla. Doyyumhwan daki Alev leri öldürerek 4 Obsidyen topla. Topladığın bu eşyaları Seon-Hae ye verdiğinde Tanrıça Gözyaşları(Baljit-Elvedinin Gözyaşı) nı verecek. Kızıl Orman a git ve işaretli noktayı ara. İşaretli noktaya vardığında gelen görevi aç ve Kan Damlası kazanacaksın. Seon-Hae ye dön ve görevi bitir. işaretli nokta daha fazla detay için bu linke tıklayın https://www.metin2pvp.com.tr/konu/magaranin-ici-gorevi-75-level.411/ Oyla 1 Downvote Çözüm
meric' Alıntı: görevde Seon-Hae den Tanrıça Gözyaşları nı aldım ve işaretli noktaya gitmem söylendi, işaretli noktanın tam konumu hakkında bilgi verebilrmisiniz ? Genişletmek için tıkla ... Seon-Hae ye git. Doyyumhwan a git ve işaretli yerlerden 7 Fosil Gözyaşı topla. Doyyumhwan daki Alev leri öldürerek 4 Obsidyen topla. Topladığın bu eşyaları Seon-Hae ye verdiğinde Tanrıça Gözyaşları(Baljit-Elvedinin Gözyaşı) nı verecek. Kızıl Orman a git ve işaretli noktayı ara. İşaretli noktaya vardığında gelen görevi aç ve Kan Damlası kazanacaksın. Seon-Hae ye dön ve görevi bitir. işaretli nokta daha fazla detay için bu linke tıklayın https://www.metin2pvp.com.tr/konu/magaranin-ici-gorevi-75-level.411/