meric Administrator Katılım 24 Ara 2023 Mesajlar 637 Çözümler 57 Tepkime puanı 5 Puanları 18 9 Ocak 2024 #1 Zırh Siparişi görevinde Uriel in Kitabı nı düşürmem lazım, sanırım biyerde yanlışlık yapıyorum yardımcı olurmsunuz ?
Zırh Siparişi görevinde Uriel in Kitabı nı düşürmem lazım, sanırım biyerde yanlışlık yapıyorum yardımcı olurmsunuz ?
Çözüm E E emirhan 10 Ocak 2024 meric' Alıntı: Zırh Siparişi görevinde Uriel in Kitabı nı düşürmem lazım, sanırım biyerde yanlışlık yapıyorum yardımcı olurmsunuz ? Genişletmek için tıkla ... Zırh Satıcısı na git. Demirci ye git Uriel den demir iste Yabani Köpek leri öldürerek Uriel in Kitabı nı ara. Uriel e kitabını teslim et ve Demiri al Octavio dan deri iste Safra bulana dek Ayı öldür. Octavio ya Ayı Safrasını teslim et ve Deriyi al. Yonah tan Kömür iste Kil çıkana dek Kırmızı Yaban Domuzu öldür. Yonah a Kili teslim et ve kömürü al. Demirci ye dön ve...
meric' Alıntı: Zırh Siparişi görevinde Uriel in Kitabı nı düşürmem lazım, sanırım biyerde yanlışlık yapıyorum yardımcı olurmsunuz ? Genişletmek için tıkla ... Zırh Satıcısı na git. Demirci ye git Uriel den demir iste Yabani Köpek leri öldürerek Uriel in Kitabı nı ara. Uriel e kitabını teslim et ve Demiri al Octavio dan deri iste Safra bulana dek Ayı öldür. Octavio ya Ayı Safrasını teslim et ve Deriyi al. Yonah tan Kömür iste Kil çıkana dek Kırmızı Yaban Domuzu öldür. Yonah a Kili teslim et ve kömürü al. Demirci ye dön ve...
E emirhan Administrator Katılım 24 Ara 2023 Mesajlar 297 Çözümler 67 Tepkime puanı 2 Puanları 18 10 Ocak 2024 #2 meric' Alıntı: Zırh Siparişi görevinde Uriel in Kitabı nı düşürmem lazım, sanırım biyerde yanlışlık yapıyorum yardımcı olurmsunuz ? Genişletmek için tıkla ... Zırh Satıcısı na git. Demirci ye git Uriel den demir iste Yabani Köpek leri öldürerek Uriel in Kitabı nı ara. Uriel e kitabını teslim et ve Demiri al Octavio dan deri iste Safra bulana dek Ayı öldür. Octavio ya Ayı Safrasını teslim et ve Deriyi al. Yonah tan Kömür iste Kil çıkana dek Kırmızı Yaban Domuzu öldür. Yonah a Kili teslim et ve kömürü al. Demirci ye dön ve materyalleri teslim et. yabani köpek daha fazla detay için linke tıklayın. https://www.metin2pvp.com.tr/konu/zirh-siparisi-gorevi-11-level.324/ Oyla 0 Downvote Çözüm
meric' Alıntı: Zırh Siparişi görevinde Uriel in Kitabı nı düşürmem lazım, sanırım biyerde yanlışlık yapıyorum yardımcı olurmsunuz ? Genişletmek için tıkla ... Zırh Satıcısı na git. Demirci ye git Uriel den demir iste Yabani Köpek leri öldürerek Uriel in Kitabı nı ara. Uriel e kitabını teslim et ve Demiri al Octavio dan deri iste Safra bulana dek Ayı öldür. Octavio ya Ayı Safrasını teslim et ve Deriyi al. Yonah tan Kömür iste Kil çıkana dek Kırmızı Yaban Domuzu öldür. Yonah a Kili teslim et ve kömürü al. Demirci ye dön ve materyalleri teslim et. yabani köpek daha fazla detay için linke tıklayın. https://www.metin2pvp.com.tr/konu/zirh-siparisi-gorevi-11-level.324/